TDA “Diždancis” 30 gadu jubilejas koncerts Jelgavā
Publicēts 16. janvārī, 2009.
Jau rīt 17.janvārī 17:00 Tautas Deju Ansamblis “Diždancis” atzīmēs savas pastāvēšanas 30. jubileju Jelgavas Kultūras nama Lielajā zālē.

Jubilejas atzīmēšanā piedalīsies visu paaudžu dejotāji trīs vēsturisko māksliniecisko vadītāju – Viļa Ozola, Ulda Ozola un Andas Zeidmanes – vadībā. Kā arī pašreiz aktīvi dejojošie diždančnieki Ievas Kareles vadībā.

Svētku koncerts būs 2 daļās un tā galvenais režisors ir Valters Sīlis. Jubilejā tiks izdejots pilns Diždanča gads sākot ar Rudeni un tradicionālajiem Rudens Dančiem, turpinājumā Ziemassvētku balle ar dažādiem cittautu “priekšnesumiem”. Speciāli Diždancim Sintija Siliņa radīja arī mūsdienu dejas izrādi “Labvakar”, kurā Diždancis pārsteigs ar vēl neredzētiem dejas soļiem.

Teorētiski biļetes bija pieejamas Jelgavas Kultūras nama kasē, bet pēdējā informācija liecina, ka biļetes ir palikušas ļoti maz, tapēc drošības labad iepriekš būtu vēlams piezvanīt - 630 84679.

Un, ja jūs tomēr izlemjat sestdienas vakarā kopā ar Diždancis izbaudīt trīsas, ko deja spēja sniegt, lūgums ir ierasties laicīgi, jo jubilejas svinēšana sāksies jau ar ienākšanu Jelgavas Kultūras namā.

vairāk informācijas www.dizdancis.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: